Dan ben je bij Zig-Zag aan het juiste adres. Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Onze prijzen en kwaliteit variëren van het midden- tot het hoogsegment. Bij Zig-Zag zijn twee mensen werkzaam. Klanten hebben dus altijd hetzelfde aanspreekpunt. We geven advies, regelen de bestelling en monteren de raambekleding ook.

In de showroom kun je als klant gordijnstalen met nieuwe stoffen bewonderen. Er hangen veel voorbeelden van raambekleding en gordijnen. Ook de prachtige behangcollectie van Casamance is bij ons te zien. Maar wil een klant liever advies aan huis? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. We komen graag op locatie langs zodat de klant in de eigen omgeving de juiste keuze kan maken voor kleur, model en materiaal. Uiteraard adviseren we daarbij.

Ga je verhuizen, een nieuw huis bouwen of verbouwen? Kom dan zeker de collectie gordijnen en raambekleding bekijken. Tijdens de Open Bedrijvendag kan dat zonder afspraak. Wil je een uitgebreid advies, maak dan even een afspraak. Dan bespreken we rustig alle mogelijkheden.

zig-zag