Terugkijkend op een succesvolle Open Bedrijvendag

Afgelopen 23 september heeft bedrijventerrein Kreitenmolen een kleine metamorfose ondergaan. Die ene dag waren de straten van Kreitenmolen niet gevuld met tientallen werknemers die van of naar hun werk gingen. Nee, het waren honderden studenten, werkzoekenden, buurtbewoners en andere geïnteresseerden die een kijkje kwamen nemen bij verschillende bedrijven op Kreitenmolen.

Mede dankzij de goede organisatie wisten de deelnemende bedrijven er echt een belevenis van te maken. Parkmanagers Eugenie van Roessel en Astrid Vromans zijn maandenlang bezig geweest met de voorbereidingen voor de Open Bedrijvendag. Hoe kunnen we de dag interessant maken voor jongeren? Hoe zorgen we voor voldoende promotie? En welke ondersteuning kunnen we bedrijven bieden? Dat zijn slechts enkele vragen waar zij zich in de voorbereiding over gebogen hebben. Maar het resultaat mocht er dan ook zijn. Het evenement telde maar liefst 4000 bezoekers, waaronder burgemeester Theo Weterings en wethouder Bas van der Pol van gemeente Tilburg.

Voor de bezoekers was er van alles te doen, bij alle dertig deelnemende bedrijven was er een activiteit. Van een skelterbaan en springkussen voor kinderen, tot demonstraties en proeverijen. Ook was er een online wedstrijd waarbij toffe prijzen te winnen waren. Tijdens het evenement was het bedrijventerrein enkel met de fiets of te voet bereikbaar. Bezoekers die met de auto kwamen, konden vanaf de parkeerplaats met een treintje verder het terrein op. Even was het weer nog een spannende factor. Zou het droog blijven of niet? Gelukkig waren de weergoden gunstig gestemd: die paar regendruppels konden de pret zeker niet drukken. Al met al was het een gezellige en inspirerende dag, zowel voor de bezoekers als voor de bedrijven!

Zaterdag 23 september is het Open Bedrijvendag. Jij komt toch ook? Save the date!

Op zaterdag 23 september is het zover! Dan is het Open Bedrijvendag op bedrijventerrein Kreitenmolen. Altijd al willen weten wat er in Udenhout zoal geproduceerd wordt? Dit is je kans, want een flink aantal bedrijven zet zijn deuren open voor publiek. En ben je op zoek naar een nieuwe baan, of ben je student en wil je je oriënteren op het werkveld? Dan moet je deze datum zeker vastzetten in je agenda.

De deelnemende bedrijven zijn onderverdeeld in verschillende routes. Kijk dus snel waar je voorkeur naar uitgaat. We ontmoeten je graag.

Even praktisch
De Open Bedrijvendag start om 10.00 uur. Tijdens de Open Bedrijvendag vragen we je om niet met de auto het bedrijventerrein Kreitenmolen op te gaan. Je kunt je auto aan de rand van het terrein parkeren. Daar kun je instappen in een treintje dat verschillende routes over het bedrijventerrein rijdt. Natuurlijk zijn de bedrijven ook met de fiets te bereiken.