Tijdens de Open Bedrijvendag is er van alles te beleven

Ben jij gewoon lekker nieuwsgierig en wil je ontdekken wat er in Udenhout gemaakt wordt? Of wil je je oriënteren op een bepaalde bedrijfstak en heb je dus een concreet doel? Het maakt niet uit, want je bent van harte welkom. Tijdens de Open Bedrijvendag zijn er allerlei demonstraties te zien en activiteiten te doen. Binnenkort plaatsen we op deze pagina een programma per route, zodat je niets hoeft te missen. Houd ook Facebook en Instagram in de gaten, dan ben je altijd op de hoogte!

Aanvangstijd: 10:00-17:00 uur.

Winactie

Tijdens de Open Bedrijvendag op 23 september zijn allerlei prijzen te winnen. Doe mee en wie weet ben jij een van de prijswinnaars.

Wat moet je precies doen? Maak een post over jouw bezoek aan de Open Bedrijvendag en plaats die op Instragram, Facebook of LinkedIn met #WinnenOpKreitenmolen . Wat maakt de Open Bedrijvendag voor jou dag zo bijzonder? Welke ontdekking heb je gedaan? Van welk kijkje achter de schermen heb je het meest geleerd? Laat het op je socials weten.

Onder de leukste en origineelste posts verloten we prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee kaartjes voor de Efteling, de Beekse Bergen  of een lekkere doos bonbons? Via onze social mediakanalen maken we de winnaars bekend. Misschien zit jij erbij!