AED

Een Automatische Externe Defibrillator (AED) is een draagbaar apparaat dat het hartritme weer kan herstellen bij een hartstilstand. Dit gebeurt door het geven van een elektrische schok. AED-apparaten zijn nodig om mensenlevens te redden.

Doordat een aantal ondernemers van bedrijventerrein Kreitenmolen bereid was om hun AED-apparaat van binnen naar buiten te verplaasten, beschikken we over vier AED-apparaten die 24/7 beschikbaar zijn voor algemeen gebruik. Hiermee is ons bedrijventerrein volledig AED-proof.

AED-locaties

BK Ingenieurs
(Nijverheidsweg 26-12)

Hoppenbrouwers Techniek (Kreitenmolenstraat 201)

Jos van den Bersselaar Constructie (Brabantsehoek 2)

T.o. Windhoek / electriciteitshuisje
(Handelsweg 15)

Printversie voor noodgevallen
Er is een printversie beschikbaar van de plattegrond waarop de locaties zichtbaar zijn. Het advies is om deze te printen en goed zichtbaar op te hangen. Natuurlijk hoop je hem nooit nodig te hebben, maar als de nood aan de man is, is het fijn dat je direct kunt zien waar de dichtstbijzijnde AED hangt.

AED-Vrijwilligers zijn hard nodig
De ondernemersvereniging roept alle bewoners en medewerkers van ons bedrijventerrein op om zich aan te melden als vrijwilliger. Iedereen die zich aanmeldt, mag gratis deelnemen aan de AED-training. Hopelijk levert dit veel nieuwe mensen op want wanneer iemand een hartstilstand heeft, telt iedere seconde!

Heb je interesse? Meld je dan snel aan middels onderstaand aanmeldformulier.

Aanmeldformulier vrijwilligersgroep AED Udenhout

Door dit formulier in te vullen geef je de vrijwilligers van AED Udenhout toestemming om je te benaderen voor deelname aan de vrijwilligersgroep AED Udenhout.