Parkmanagement Kreitenmolen Vitaal

Parkmanagement is geen organisatie of een persoon. Parkmanagement is vooral een manier van organiseren. Het is een middel voor ondernemers en gemeenten om samen de kwaliteit van de bedrijventerreinen te verbeteren en te behouden, een gezamenlijk belang.  Parkmanagement is een instrument voor gemeenten en ondernemers om samen te werken aan een veilige en representatieve werklocatie.

Parkmanagement Kreitenmolen Vitaal heeft een bestuur bestaan uit ondernemers die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen. De doelstelling is het creëren van een aantrekkelijk en toekomstbestendig vestigings- en ondernemingsklimaat op Bedrijventerrein  Kreitenmolen.

We werken aan uitvoering van activiteiten en projecten. Kernthema’s zijn Schoon, Heel, en Veilig – Werkgelegenheid –en een prettig duurzame toekomst van Bedrijventerrein Kreitenmolen.

We hebben ook aantrekkelijke collectieve opgezet waar de lid bedrijven gebruik van mogen maken.  Parkmanagement organiseert ook om het jaar de Open bedrijvendag waar alle ondernemers van Kreitenmolen kunnen meedoen.