Onze klanten variëren van de civiele aannemers zoals Heijmans, BAM en Mobilis tot klanten zoals Heineken, de Efteling en TenneT.

Onze constructies zijn vaak van bijzonder hoge kwaliteit en complexiteit. Dit onderscheidt ons van andere staalbouwers in Nederland. Wij zijn gericht op lange klantrelaties. Zo zijn bijvoorbeeld Heineken, Heijmans en de Efteling al meer dan 60 jaar onze klant. Ook met onze medewerkers gaan we graag een langdurige relatie aan. Afgelopen jaar was een van onze medewerkers maar liefst 60 jaar in dienst! Onze vakmensen zijn onze kracht. Zij maken het verschil tussen tevreden en ontevreden klanten. Wij zorgen er altijd voor dat hen niets te kort komt. En dus besparen we niet op bedrijfsfeestjes.

Ben jij benieuwd hoe onze medewerkers de meest prachtige producten met hun handen maken? Dan moet je bij ons komen kijken. Wij maken bruggen, overkappingen en trappen zoals niemand in de wereld dat kan. Onze vakmensen worden hierin ondersteund door hypermoderne machines zoals automatische boorzaagstraten en lasrobots.

bersselaar