Oproep aan alle ondernemers

Verkeersveiligheid Kreitenmolen

De verkeersveiligheid op Kreitenmolen laat al enige tijd te wensen over. Er wordt geparkeerd op plaatsen waar dat niet mag, er wordt veel te hard gereden, het sluipverkeer door de Spoorakkerweg en Transportweg is moordend en er wordt zelfs overdag met auto’s gecrost.

Door roekeloos rijgedrag ontstaan er veel onveilige situaties. Denk dan bijvoorbeeld aan de mensen die tijdens de lunchpauze een rondje gaan lopen, mensen ‘van buiten’ die ons bedrijventerrein bezoeken of de onveiligheid voor onze ondernemers.

Wat kun jij hieraan doen?

Door een melding te maken via de BuitenBeterApp (er hoeft niet persé een foto bij), kun je op een hele makkelijke en snelle manier een bijdrage leveren aan het oplossen van deze onveilige situaties. Hoe meer meldingen, hoe beter! Als we ons hier allemaal voor inzetten, kunnen we dit soort zaken samen aanpakken!

BuitenBeterApp

Meld misstanden dus altijd via de BuitenBeterApp. Deze is gratis te downloaden in de App store of Google Play Store.  Een melding maken kost je hooguit vijf minuten.  

De BuitenBeterApp is overigens niet alleen geschikt voor het melden van bovenstaande zaken. Ook overlast van bijvoorbeeld (honden)poep, losliggende tegels of andere zaken die ons bedrijventerrein aangaan kun je melden via deze app.

Heb je nog vragen over het downloaden van de app? Kijk dan op onze website: https://kreitenmolenvitaal.nl/index.php/buitenbeter-app/

Collectieve Inkoop Afval

Zoals je ongetwijfeld weet, heeft Kreitenmolen Vitaal met van den Noort Afval een collectieve afspraak voor het ophalen van afval bij onze leden. De overeenkomst is afgesloten voor een termijn van 12 maanden. Deze termijn loopt tot 1 april 2020. Tijd voor een nieuwe overeenkomst dus.

Om de tafel

We zijn met van den Noort om de tafel gegaan om opnieuw een mooie collectieve afspraak tot stand te brengen. De markt van afval en papier is enorm in beweging en daarom is de nieuwe collectieve prijs iets hoger dan de afgelopen 12 maanden. Maar hij blijft scherp tegenover andere aanbieders.

Aanmelden

Doe je nog niet mee met afvalcollectief en wil dit wel gaan doen?

Mail ons dan:  mail@kreitenmolenvitaal.nl