Open Bedrijvendag 2021

Open Bedrijvendag 2021

Onlangs hebben we het prille nieuws omtrent de Open Bedrijvendag 2021 gecommuniceerd via een nieuwsbericht op deze website. Inmiddels hebben we meer informatie en dit delen we dan ook graag met jullie.

Wanneer?

We hebben de datum voor de Open Bedrijvendag 2021 vastgesteld op zaterdag 25 september 2021. Omdat we deze editie ook scholieren en studenten willen enthousiasmeren, denken we erover om op vrijdag 24 september tussen 15.00 en 17.00 uur onze deuren speciaal te openen voor deze doelgroep. Dit is in ieder geval een optie die wij met jullie willen bespreken.

Het lijkt nog heel ver weg, september 2021, maar deze datum komt sneller dan je denkt. Daarom gaan we nu al aan de slag met de voorbereidingen.

Het doel van een Open Bedrijvendag

Het primaire en gezamenlijke doel is zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de bedrijven op bedrijventerrein Kreitenmolen.

Maar daarnaast kan deze dag nog veel meer (individuele) doelen dienen. Naast je bedrijf presenteren aan mensen uit de regio kun je deze dag ook aangrijpen om actief personeel te werven. Of je zet de Open Bedrijvendag in om contacten te leggen met potentiële klanten. Alle deelnemers zijn vrij om deze dag naar eigen wens in te vullen.

Hoe gaan we het aanpakken?

Uiteraard zorgen we vanuit Kreitenmolen Vitaal ook deze keer weer voor de communicatie, promotie en publiciteit omtrent deze dag. Maar daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen de gelegenheid krijgt om mee te denken over de invulling en ‘aankleding’ van de Open Bedrijvendag. Daarom nodigen wij jullie uit voor een brainstormsessie tijdens een ontbijtbijeenkomst.

Persoonlijke uitnodiging

Binnenkort komt één van onze bestuursleden bij je langs om je persoonlijk uit te nodigen voor de ontbijtbijeenkomst. In de brief die je dan ontvangt staat meer informatie over de ontbijtbijeenkomst (datum, tijd, locatie, mogelijkheid om aan te melden, etc.).