Via onze webwinkel adviseren en helpen we klanten in Nederland en België met uiteenlopende vragen. Persoonlijk contact en het nakomen van afspraken vinden we erg belangrijk. En dat merken onze klanten. Dankzij onze persoonlijke aanpak hebben we een goed beeld van de behoeften van de klant en kunnen we een gepast advies uitbrengen. Dat wordt natuurlijk gewaardeerd! Bovendien zijn de lijntjes erg kort en dat werkt prettig voor de klant. Wij weten immers al snel om wie het gaat.

We beschikken over een showroom waar je diverse meubelen en verschillende soorten kantoormeubilair kunt bekijken en vergelijken. Kom gerust proefzitten in een van de stoelen en ervaar het zitcomfort. In de showroom stemmen we samen met de klant de kantoormeubelen op elkaar af. En zorgen we dat niet alleen het comfort goed is, maar ook de kleuren van de meubels kloppen met wat de klant voor ogen had. Zo voorkomen we teleurstellingen en zorgen we voor een geslaagd contact.

Kom tijdens de Open Bedrijvendag gerust binnen om te zien wat we hebben en kunnen. Iedereen is van harte welkom, ook als je alleen nieuwsgierig bent en gewoon eens binnen wil kijken.

moonen