Wij creëren de perfecte blending van geluid, licht en video. Eenvoud en kwaliteit zijn daarbij belangrijke kernbegrippen.

Spectrum Audio Integrators is ontstaan vanuit de wens om passende audio-oplossingen te bedenken. Wij installeren en integreren audiosystemen afgestemd op de branche en persoonlijke wensen. Spectrum Audio Integrators biedt professionele audio-oplossingen voor bijvoorbeeld kantoren, bedrijfsruimtes en scholen. De focus ligt op kwaliteit en gebruiksgemak. Zonder poespas, simpel en kraakhelder.

Spectrum is een hecht familiebedrijf. Met een relatief klein en jong team voeren we grote projecten uit. Een goede teamspirit is voor ons belangrijk. We lunchen samen en na een dag hard werken steken we graag de BBQ aan. De dikste festivals, live en online events. Iedere dag is een nieuw avontuur. Ons motto is ‘We get it done’. In deze business betekent dat flexibele werktijden. Of dat nu om tien uur ’s ochtends is of om drie uur in de nacht. Een avondje doorpakken en de dag erna later beginnen? Prima. As long as you get it done!

Ben jij nieuwsgierig naar de wereld van audiovisuele techniek, naar de festival- en evenementenbranche? Kom dan langs bij Spectrum! Wij zijn trots op ons bedrijf, op wat we maken en hoe we dat doen. We leiden je graag rond, maar kijk uit! Ons enthousiasme werkt aanstekelijk; voor je het weet ben je ook part of the Spectrum family.

spectrumav