‘Kreitenmolen ontbijt’: een succes!

Op 2 juli stond het allereerste ‘Kreitenmolen ontbijt’ op de agenda. Iedereen moest vroeg uit de veren want vanaf 06.50 uur stonden de broodjes en koffie/thee gereed bij Van de Pas aan de Nijverheidsweg.

De opkomst was geweldig: maar liefst 64 mensen hadden zich aangemeld en 57 mensen namen daadwerkelijk deel aan het ontbijt (hierdoor waren er ‘iets’ te veel broodjes besteld, maar dat mocht de pret niet drukken). Op de agenda stonden de onderwerpen veiligheid en de Open Bedrijvendag 2021.


Open Bedrijvendag

We hebben toelichting gegeven op de plannen die er liggen voor de Open Bedrijvendag, maar we waren vooral benieuwd naar jullie mening en input. Zijn er leuke, verfrissende ideeën voor deze dag? Wie heeft er interesse in een speciale middag voor (school)kinderen? Welke bedrijven zijn zó enthousiast dat ze hun deelname nu al kunnen bevestigen?

Al leek de input tijdens de bijeenkomst misschien niet zo groot… we kunnen met trots melden dat er al 19 aanmeldingen binnen zijn voor de Open Bedrijvendag! En dat is natuurlijk geweldig nieuws. Iedereen die zich aanmeldt wordt gepresenteerd als deelnemer op de speciale website voor de Open Bedrijvendag.

Hoe nu verder?

Achter de schermen gaan wij als bestuur aan de slag met alle opmerkingen en ideeën. Schiet er de komende tijd nog een geweldig idee te binnen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Medio september zullen wij de website voor de Open Bedrijvendag online zetten met daarop alle informatie en nieuwtjes.

Deelnemen!

Heb je jouw bedrijf nog niet opgegeven voor de Open Bedrijvendag 2021? Dan hoef je niet te wachten tot de lancering van de website. Vul het formulier dat je ontvangen hebt tijdens het ontbijt in en mail dit naar mail@kreitenmolenvitaal.nl. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging.

Ben je kleine(re) ondernemer en twijfel je of je daardoor mee kunt of wilt doen aan de Open Bedrijvendag? Geen nood, ook daar wordt aan gedacht. We hebben het plan om kleinere bedrijven samen te voegen op een soort plein, zodat zij zich in een minder massale setting kunnen presenteren. Dus ook de kleinere ondernemers nodigen wij van harte uit om zich aan te melden!

Ben je geen lid van Kreitenmolen Vitaal, maar zou je wel graag willen deelnemen aan de Open Bedrijvendag? Ook dat kan! Stuur je aanmelding met contact- en bedrijfsgegevens naar mail@kreitenmolenvitaal.nl.