Kreitenmolen Groen Gewoon Doen

Komende maand gaat Dave Verheggen namens Kreitenmolen Vitaal alle bedrijven bezoeken om een afspraak in te plannen voor een Energiescan.

Bijdrage gemeente

Deze energiescan is niet gratis, maar vanwege onze samenwerking met Gemeente Tilburg zijn de kosten gehalveerd. Zij nemen namelijk de helft van de kosten van de scan voor hun rekening. Op deze manier wil de gemeente in kaart brengen wat de mogelijkheden zijn voor het verduurzamen van Kreitenmolen Vitaal.

Zonnepanelen

Bij de gemeente Tilburg loopt op dit moment ook een pilot waarbij je als ondernemer de mogelijkheid krijgt om 30 zonnepanelen op je dak te laten installeren. Indien gewenst, kunnen Dave Verheggen en Jan de Beer je hierover ook meer informatie geven.

Kosten energiescan

De kosten voor de energiescan zijn € 175,- exclusief btw voor bedrijven die lid zijn van Kreitenmolen Vitaal. Het is wel van belang dat je er zelf tijd voor vrij maakt aangezien alle energievraagstukken besproken kunnen worden.  Na circa 14 dagen ontvang je een rapport met daarin de resultaten van de scan. Dit rapport wordt persoonlijk overhandigd en het advies dat voortvloeit uit de scan wordt samen met je doorgesproken.