In de kijker: Vega insiders

Deze maand hebben we een nieuwkomer ‘in de kijker’. Want Vega insiders heeft sinds kort haar intrek genomen in het pand aan Energieweg 30. Hoewel ze nieuw zijn voor ons bedrijventerrein, zijn ze zeker geen nieuwkomer in de markt. Al ruim 10 jaar timmeren zij, niet zonder succes, aan de weg als producent van veganistische en vegetarische en aanverwante producten.Ambitieus binnen een groeiende markt

Vega insiders is een ambitieus en ondernemend bedrijf dat zich begeeft in een hippe markt. Want de veganisme en vegetarisme zijn ‘hot’. Veganisme is het principe dat je geen dierlijke producten gebruikt, zolang dat praktisch haalbaar is. Vegetarisme is het principe dat je geen dieren eet. Deze leefwijzen worden steeds populairder. En daar speelt Vega insiders dus prima op in.

Uitbreiding op Kreitenmolen

Het bedrijf is in Brabant dus al langer actief in deze markt, maar ze waren op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden. Op dit moment zetten zij al diverse bekende merken in de markt, maar ze gaan zich binnenkort ook richten op het eigen merk VegaYou. Hiermee gaan ze zich begeven op de markt van plantaardige eiwitten.

Deze groeiambitie gaan ze realiseren op ons bedrijventerrein, in het pand aan de Energieweg. Het pand voldoet aan alle wensen voor de toekomst. Helemaal actief is Vega insiders op dit moment nog niet. De komende maanden worden besteed aan het opknappen en opnieuw inrichten van het pand. Vanaf 1 december gaan ze proefdraaien zodat ze op 1 januari 2021 ‘vol gas’ kunnen gaan produceren.

Wij heten Vega insiders van harte welkom op ons bedrijventerrein en wensen hen veel succes!

Vega insiders B.V.

Energieweg 30

5071 NP  Udenhout

088 – 5000 444