In de Kijker: Spectrum Live

Net als de rest van Nederland ondervindt ook Spectrum AV, een full-service verhuur- en productiebedrijf op het gebied van licht, video, geluid en special effects, de gevolgen van de Covid-19 pandemie. Stilzitten is er niet bij voor het team en daardoor is het nieuwe bedrijf Spectrum Live ontstaan. Spectrum Live organiseert en faciliteert online evenementen met de audiovisuele kennis en kunde die zij in de afgelopen twintig jaar hebben opgebouwd bij Spectrum AV.De professionele live-streaming studio van Spectrum Live.

In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte van Spectrum AV is nu een professionele live-streaming studio gerealiseerd, die ervoor zorgt dat de mensen van het bedrijf weer bezig kunnen zijn met wat ze het liefste doen: shows realiseren. Spectrum Live helpt je het publiek op een interactieve manier te bereiken en de juiste boodschap goed over te brengen. Met de twintig jaar ervaring en kennis in event technology heeft Spectrum Live alles in huis om van een offline event een succesvolle onlineoplossing te bieden.Green Screen studio.

Met een Green Screen studio in een black box van 400 m2 en een professionele talkshow studio kan Spectrum Live een breed scala aan klanten bedienen. Het Green Screen decor leent zich perfect voor het geven van plenaire presentaties terwijl de talkshow studio erg gezellig is voor bedrijfsevenementen.Pubquiz in de studio van Spectrum Live.

Er zijn al verschillende bijzondere producties georganiseerd met verschillende doeleinden. Zo zijn er livestreams uitgevoerd met creatieve quizzen, om een interactieve en op een gezellige manier kennis over te dragen. In de black box-ruimte hebben grote tractoren gestaan om live demonstraties te kunnen houden in combinatie met een compleet Green Screen presentatie. Hierdoor kon men online trainingen volgen om zo de kennis bij te spijkeren! Op deze interactieve en online manier kan men op afstand toch worden geïnformeerd en de juiste kennis te krijgen. Door middel van deze online evenementen te faciliteren probeert Spectrum Live verschillende soorten organisaties te helpen met het omzetten van offline evenementen naar online successen!


Tractoren in de studio voor live demonstraties.Benieuwd of Spectrum Live ook iets voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact op met Spectrum Live en vraag naar Kirsten Haens of Thijs van de Bersselaar.

www.spectrumlive.nl

013-5300599