In de kijker: Oist B.V.

Op zoek naar een projectstoffeerder met jarenlange kennis en ervaring? Dan ben je bij Oist stoffering aan het juiste adres.

Welkom op Kreitenmolen

Oist stoffering was voorheen gevestigd in Oisterwijk maar sinds kort huisvesten zij op ons mooie bedrijventerrein. Per 1 april zijn zij ook lid van Kreitenmolen Vitaal. Een mooi moment om dit bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Gerard en Franca Schapendonk zetten zich iedere dag opnieuw in voor de mooiste projecten op het gebied van stoffering.  Ze hebben zich gespecialiseerd in projectstoffering, maar hun takenpakket is breed. Inmiddels bestaat het bedrijf ruim 35 jaar en hebben ze vele mooie projecten voor bedrijven en instellingen mogen verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan wachtbanken in ziekenhuizen en hotels, maar ook als interieurbouwer of projectinrichter kan men terecht bij Oist. Het volledige project van meubelstoffering kan aan ons uitbesteed worden.

Maatwerk

Uiteraard is alles bij ons maatwerk, zowel de nieuwe projecten als het herstofferen van bestaand meubilair. We stellen bij iedere opdracht de wensen van onze klanten centraal. En dat levert iedere keer weer een mooi eindresultaat op.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op onze website (www.oist.nl). Daar zie je een overzicht van alle projecten die we reeds opgeleverd hebben. Wil je weten wat je voor jou of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Franca Schapendonk

Meubelstoffeerderij Oist-exclusief B.V.

Spoorakkerweg 4 b

5071 NC  Udenhout

Tel: 013-5288651 

E-mail: franca@oist.nl

www.oist.nl