In de kijker

Rijke geschiedenis

Rutten’s Drukkerij heeft een rijke geschiedenis die ver terug in de tijd gaat en zijn oorsprong niet in het Brabantse land heeft. Want de wortels van Rutten’s Drukkerij liggen in Den Haag waar de drukkerij in 1936 is opgestart door Jacques Rutten. Pas in 1962 is het bedrijf verhuisd naar Udenhout.

De zoons van Jacques, Paul en Peter, hebben na enige jaren het stokje van hem overgenomen. In 1984 ben ik als drukker in dienst getreden bij de neven Paul en Peter Rutten. Op mijn beurt heb ik het bedrijf van hen overgenomen in 2002.


Eénpitter

De veelzijdigheid van het vak en de diverse disciplines binnen het bedrijf bezorgen mij al jarenlang veel plezier. En dat is voor mij een zeer belangrijke voorwaarde!

Het is een bewuste keuze geweest om het bedrijf altijd klein te houden. Op die manier kunnen we de wensen van onze klanten optimaal uitvoeren en de klanten en hun opdrachten de aandacht geven die ze verdienen.  

De laatste 8 jaar ben ik als éénpitter verder gegaan. Ik werk wel samen met meerdere gespecialiseerde grafische bedrijven, zodat ik toch een zeer breed assortiment aan

grafische producten kan leveren. Dit varieert van huisstijldrukwerk tot boeken en promotiematerialen zoals posters, banners, etc.

Maar één ding is zeker: de kwaliteit van de producten mag en zal bij mij nooit ter discussie staan!

Mocht je interesse hebben om eens nader kennis te maken met ‘de drukker om de hoek’, dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen per e-mail of telefoon. Langskomen mag natuurlijk ook altijd. Als de bedrijfsbus er staat, dan ben ik er!

Rutten’s Drukkerij

Nijverheidsweg 3

5071 NL  Udenhout

013 – 511 14 81

info@ruttensdrukkerij.nl