In de kijker

Als je wilt weten hoe handwerk weer sexy werk wordt, dan kun je dat het beste vragen aan Rolf van de Plas, directeur van Timmerfabriek J. van de Plas!

Rolf is 45 jaar en geboren in Udenhout. Na wat omzwervingen via Zeeland, Californië, Utrecht en Breda, is hij weer neergestreken in het vertrouwde Udenhout. Als achtste generatie staat hij nu aan het roer van de timmerfabriek.

Trots

Met zijn bedrijf maakt Rolf esthetisch timmerwerk, waarbij de specialisatie ligt op het gebied van ramen, deuren en kozijnen. Naast het werken voor grote en kleine bouwbedrijven, ZZP-ers, overheden en particulieren, richten ze zich inmiddels ook al jaren op het restaureren en renoveren van monumenten. Een vak apart, maar bij

Timmerfabriek J. van de Plas draaien ze er de hand er niet meer voor om. “We hebben jarenlange kennis en ervaring opgebouwd op dit gebied. We hebben ook sterk geïnvesteerd in CNC-techniek, waardoor we in staat zijn monumentale en karakteristieke profileringen ook in grote series te produceren. Hierdoor zijn wij een graag geziene speler voor grote renovatie- en restauratieprojecten geworden. En daar zijn we natuurlijk heel trots op”, aldus Rolf.

Sexy werk

Maar leg eens uit hoe het zit met dat sexy werk? “Als we handwerk kunnen combineren met nieuwe technieken en inzichten, wordt het vanzelf weer sexy. Nieuwe CNC-apparatuur zorgt er niet alleen voor dat we hout vanuit alle hoeken en posities kunnen bewerken, het is voor onze medewerkers ook veel ARBO-vriendelijker”, vertelt Rolf.

Nieuwsgierig?

Wil je weten wat Timmerfabriek J. van de Plas voor jouw bouwproject kan betekenen? Neem dan eens contact met ze op.

Timmerfabriek J. van de Plas

Energieweg 11

5071 NP  Udenhout

info@jvdplas.nl

013 – 511 19 03