In de kijker

Deze maand in de kijker: Bouwbedrijf Oerlemans. Eigenaar Harco Oerlemans stelt zichzelf voor!

Sinds een paar jaar ben ik met mijn bedrijf, Bouwbedrijf Oerlemans BV, gevestigd op bedrijventerrein Kreitenmolen.

Bouwbedrijf Oerlemans is jong en dynamisch. We voeren voornamelijk bouwwerkzaamheden uit in en rondom Udenhout. Nadat ik zelf een aantal jaren bij kleine bouwbedrijven in de regio heb gewerkt, ben ik in januari 2012 gestart als zelfstandig ondernemer. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en werken we met vier medewerkers en een aantal onderaannemers om mooie projecten te realiseren voor onze klanten.

Persoonlijk

Service en kwaliteit staan bij ons altijd centraal. Goede samenwerking de opdrachtgever(s) is daarbij van groot belang. We hebben een transparante werkwijze en persoonlijke aandacht voor alle klanten!

Natuurlijk zijn wij op al onze projecten trots. Twee projecten die daarbij uitblinken zijn een woonhuis in de Groenstraat in Udenhout en een woonhuis op de Nieuwe Waranda in Berkel-Enschot (zie foto’s).

De woning in Udenhout heeft een water-water warmtepomp met bodemwarmte. De isolatiewaarde is hoger aangebracht dan de voorgeschreven bouwbesluit eisen die nu gelden. Voor een laag energieverbruik zijn zonnecollectoren in het riet ingedekt.De woning in Berkel-Enschot is voorzien van een lucht-water warmtepomp en heeft geen gasaansluiting. Ook hier is de isolatiewaarde hoger aangebracht dan de voorgeschreven bouwbesluit eisen die nu gelden.Meer informatie?

Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bouwbedrijf Oerlemans BV

Den Del 10

Bouwbedrijf Oerlemans BV

5071 TT  Udenhout

013 – 8221486

Leave a comment