In de kijker

Deze maand staat onze collega Quaform in ‘de kijker’. 

Quaform is inmiddels bijna 13 jaar actief in de wereld van sign. De eerste jaren vanuit het pand aan de Nijverheidsweg 26-05 en na de verhuizing in januari 2018 vanuit Nijverheidsweg 1. Signing omvat diverse onderdelen, denk hierbij aan autobelettering en carwrap, maar ook het aankleden van bedrijfspanden, zowel aan de binnen- als buitenzijde.

Bij autobelettering kun je kiezen voor een kleine belettering, waarbij alleen het bedrijfslogo en eventueel contactgegevens worden aangebracht op de auto. Het is echter ook mogelijk om het serieuzer aan te pakken en te kiezen voor het gedeeltelijk of volledig ‘inpakken’ van de (bedrijfs)wagen. Dit laatste hebben we onlangs mogen uitvoeren voor Féju ICT Groep, waarbij de bedrijfswagens gedeeltelijk groen zijn gemaakt met het logo daarin verwerkt. 

De nieuwe bedrijfswagen van Féju ICT Groep.

Naast het aanbrengen van autobelettering kun je een auto ook volledig wrappen. Quaform heeft dit bij verschillende luxe modellen auto’s uitgevoerd, waaronder diverse Tesla’s. Bij het aankleden van een bedrijfspand kun je denken aan verlichte gevelsigning, full colour fotobehang en contour gesneden glasfolie. Dit hebben we in het voorjaar van 2019 uitgevoerd in en rondom het nieuwe kantoorpand van Mutsaerts natuursteen in Oisterwijk.

Kortom, bij Quaform realiseren we projecten om trots op zijn! Wil je meer weten over autobelettering, carwrap of de aankleding van een bedrijfspand of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Loop dan gerust eens bij ons binnen, de koffie staat klaar!

Quaform Signing B.V.
Nijverheidsweg 1 
5071 NL UDENHOUT 
013 – 511 05 01
info@quaform.nl