Goed om te weten…

Nieuwe leden

Als bedrijventerrein blijven we in ontwikkeling. Gelukkig betekent dit ook dat (nieuwe) bedrijven zich vestigen op ons bedrijventerrein en zich aansluiten bij Kreitenmolen Vitaal. Wij heten onze nieuwe leden dan ook van harte welkom:

Rian van de Wouw van Zig Zag gordijnen aan de Transportweg 4,

Monique en Gerwin van Drunen van Gerbobouw bv (metsel- en lijmwerken) aan de Magazijnweg 17-11.

Bespaarbank

We willen jullie er graag nogmaals op attenderen dat we speciaal voor onze leden collectieve afspraken hebben gemaakt met onze leveranciers. We noemen dit de ‘Bespaarbank’. Deze collectieve afspraken omvatten scherpe tarieven en worden ieder jaar door het bestuur tegen het licht gehouden voor wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding. 

Wij raden je aan om eens te kijken wat de Bespaarbank voor jou kan opleveren. Kijk op de website (www.kreitenmolenvitaal.nl/index.php/de-bespaarbank/) voor meer informatie of neem contact op met één van de leveranciers om te kijken of ook jij nog ergens op kunt besparen.

De laatste nieuwe partner van onze Bespaarbank is Esperto. Esperto is klein in omvang, maar groot in koffie! Ze hanteren korte lijntjes en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Speciaal voor Kreitenmolen Vitaal heeft Esperto een scherpe prijslijst samengesteld met gangbare producten. De contactpersoon is Stephan van Daal (06 – 28 16 33 01).

Ook Van den Noort afval heeft afgelopen jaar een scherp tarief afgegeven. Waar bij andere aanbieders de prijzen stijgen, is dat bij Van den Noort niet het geval! Onze contactpersoon is Meike Sliepen (06 – 30 62 58 30).

Ook benieuwd of er een besparing gemaakt kan worden op de energiekosten? Giegaz Energie Services bekijkt gratis en vrijblijvend jouw energierekening. Daarnaast beantwoorden zij alle energievragen. Veel van onze leden hebben de overstap gemaakt naar Giegaz, wat hen een flinke besparing opleverde. De contactpersonen van Giegaz Energie Services zijn John en Jan Bijsterveldt (06 – 54 65 58 57).

Bekijk een totaaloverzicht van alle collectieve afspraken op onze website (www.kreitenmolenvitaal.nl/index.php/de-bespaarbank/).

Bedrijven die niet gevestigd zijn op ons bedrijventerrein maar wel gevestigd zijn binnen de grenzen van Udenhout, kunnen mee profiteren van de Bespaarbank. 

Wijziging AED-locatie

Om ervoor te zorgen dat de AED in de winter op een verwarmde plek hangt, is de AED die voorheen bij het Essent huisje tegenover de Windhoek stond, verplaatst naar de poort bij Kees Weijtmans. Maak je gebruik van een oude AED-plattegrond? Verwijder deze dan en download een nieuwe plattegrond via de website (https://kreitenmolenvitaal.nl/index.php/veiligheid/).

BuitenBeter app

Steeds meer ondernemers op Kreitenmolen hebben de BuitenBeter app geïnstalleerd op hun mobiele telefoon. Wij ontvangen daar alleen maar positieve reacties op! De gemeente pakt zaken snel en accuraat op. Dus als je iets te melden hebt richting de gemeente dan kan dat heel eenvoudig en snel via de app. De BuitenBeter app is gratis te downloaden en werkt dus echt!