Even voorstellen…. Praat!

Sinds kort werkt Kreitenmolen Vitaal samen met een nieuw communicatieadviesbureau: Praat! Tanja Schollen van Praat! gaat voor ons teksten schrijven voor de website, nieuwsberichten en nieuwsbrieven.  En waar nodig gaat zij ons adviseren over andere communicatievraagstukken.

Om de nieuwe website up-to-date te houden, is het van belang dat we maandelijks verse nieuwsberichten plaatsen. Deze berichten kunnen over tal van onderwerpen gaan die gerelateerd zijn aan ons bedrijventerrein. Maar daarbij is er ook zeker ruimte voor berichten vanuit de leden. Heb je sinds kort een nieuwe machine, ben je bezig met een bijzonder project of is er iets anders dat absoluut de aandacht verdient? Laat het ons weten, dan zeten wij jouw onderwerp in de schijnwerpers!

In principe lever je zelf de tekst (inclusief kwalitatief goede foto) aan. Vind je het lastig om een goede tekst te schrijven? Tanja kan je daarbij helpen. De extra kosten van het schrijven van de tekst worden wel in rekening gebracht. Kijk eens op www.praatcommunicatie.nl wat Praat! voor jouw organisatie kan betekenen. Wil je een onderwerp voor de nieuwsberichten aanmelden? Stuur dan een mail naar: mail@kreitenmolenvitaal.nl