Enquête effecten coronacrisis

De gevolgen van de coronacrisis zijn groot. Ook voor jou als ondernemer. De gemeente Tilburg wil je graag een aantal vragen stellen over de effecten die de uitbraak van het coronavirus heeft op jouw bedrijf, het maatregelenpakket van de overheid, de bedreiging die jij ziet en kansen en mogelijkheden nu en na de coronacrisis.

Graag hoort de gemeente hoe het er met jouw bedrijf voor staat en welke urgente issues zich voordoen. Hiervoor vraagt de gemeente om onderstaande enquête zoveel mogelijk in te vullen. Het beantwoorden duurt circa 10 minuten. Invullen kan tot zondag 17 mei.

De resultaten helpen de gemeente bij het beoordelen of zij de goede dingen doen om jou als ondernemers in deze tijd zo veel mogelijk te ondersteunen en hoe zij kunnen helpen om zo goed mogelijk uit deze crisis te komen. Vanzelfsprekend krijg je een terugkoppeling van de resultaten.

De individuele informatie uit deze enquête wordt vertrouwelijk behandeld. De samenvatting van de resultaten wordt alleen gebruikt om de coronamaatregelen die de gemeente heeft genomen, te kunnen toetsen en indien nodig aan te passen. De resultaten kunnen ook dienen als input voor nieuw beleid van de gemeente.

>> Klik hier voor de enquête