Energiekosten zijn een grote kostenpost voor veel bedrijven. Daarom bieden wij onze leden de mogelijkheid om gebruik te maken van de speciale tarieven die wij zijn overeengekomen met Giegaz Energie Services.

Als ervaren energieadviseurs zetten zij zich binnen de zakelijke markt voor tal van ondernemingen en organisaties in. Vaak omdat deze bedrijven zelf niet voldoende tijd en kennis hebben om inzicht te krijgen in het energieverbruik. Middels kostenoptimalisatie, het monitoren van energieverbruik en de sturing en toepassing van duurzame energieopwekking en opslag kan Giegaz Energie Services veel voor deze bedrijven betekenen.

Wil je weten of de overstap naar Giegaz Energie Services voor jouw bedrijf ook een kostenbesparing oplevert? Laat het ons dan weten via de aanmeldbutton. Je kunt je zowel aanmelden als meer informatie opvragen via de aanmeldbutton. Wat hebben we van je nodig? Je bedrijfsnaam, de contactpersoon, de contactgegevens en over welk onderdeel van ‘De Bespaarbank’ het gaat. Giegaz neemt daarna contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.

Leden kunnen gratis gebruik maken van de voordelen van ‘De Bespaarbank’. Ben je nog geen lid? Kijk dan eens naar de voordelen en voorwaarden om lid te worden. Je vindt deze in de menubalk onder de tab ‘Lid worden’.