Moonen Kantoormeubelen

Moonen Kantoormeubelen bestaat al sinds 1985 en is een bedrijf actief in de branche van kantoormeubilair. Dit Brabantse familiebedrijf is opgericht door vader Berry Moonen en overgenomen door zijn zoon Joep. Bij ons kun je terecht voor een los bureau, bureaustoel of kast maar ook voor een compleet nieuwe kantoorinrichting. Persoonlijk contact en het nakomen van afspraken vinden we erg belangrijk.

Wij zijn een kantoormeubel groothandel in Udenhout met een webshop op internet. Wij bieden een ruim assortiment bureaustoelen en bureautafels in ons overzicht van kantoormeubels waarvan een groot deel uit voorraad leverbaar is. 

Ons kantoormeubilair bied volop keuze om uw kantoor in te richten volgens de laatste normering gericht op ergonomie, efficiency en duurzaamheid. Automatisering en digitalisering is aan de orde van de dag en dan heb je ook nog te maken met deeltijd werken, flexwerkplekken, het nieuwe werken en natuurlijk design.

U kunt ons vragen stellen over uw bureaustoel en de diverse kantoorconcepten. Wij kunnen u informeren over het inrichten van een combikantoor, cellenkantoor of kantoortuin. In ons gamma vind u dan ook vaste bureaus, verstelbare bureautafels die u handmatig kunt verstellen, met een zwengel of de elektrisch verstelbare bureaus. En als een papierloos kantoor u te ver gaat bieden wij allerlei kantoorkasten om de paperassen op te ruimen en te archiveren.