Voor de jaarlijkse keuring van brandblusmiddelen heeft Kreitenmolen Vitaal een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met LBB Lavrijsen Brandbeveiliging.

Leden kunnen gebruikmaken van een scherp all-in tarief voor de jaarlijkse controle van brandblussers of brandhaspels. Dit tarief is inclusief verzegelingen, controlestickers, flowmeeting, administratie- en voorrijkosten en gratis afvoeren van afgekeurde blussers. Het tarief is exclusief eventueel benodigde onderdelen, vullingen, revisie, uitgebreid onderhoud, afpersen en reparatiekosten.

LBB Lavrijsen Brandbeveiliging biedt binnen de overeenkomst ook scherpe tarieven voor andere werkzaamheden zoals onderhoud en controle van noodverlichting, verbandkoffers en droge blusleidingen.

Interesse om deel te nemen aan dit collectief? Druk dan op de aanmeldbutton. Je kunt je zowel aanmelden als meer informatie opvragen via deze button. Wat hebben we van je nodig? Je bedrijfsnaam, de contactpersoon, de contactgegevens en over welk onderdeel van ‘De Bespaarbank’ het gaat.

Ben je nog geen lid? Kijk dan even onder de tab ‘Lid worden’ voor de voorwaarden.