Of we nu een boom rooien in de tuin van een particulier, of een beheerplan uitvoeren. De uitvoering is bij ons in ervaren en deskundige handen.

Op onze nieuwe, duurzame locatie in Udenhout werken we met ruim 50 medewerkers,  waaronder gecertificeerde Tree Workers en Tree Technicians. Zij werken met een modern, innovatief machine- en wagenpark waarvan nu steeds meer eenheden vervangen worden door emissievrije, elektrische eenheden. Naast alle inzetbare technologie en vakkennis is een goede werksfeer minstens zo belangrijk. Bij ons is er veel aandacht voor veiligheid, duurzaam beleid en werken met respect voor mens en natuur. Ook bieden wij veel  scholingsmogelijkheden.

Je bent welkom bij ons tijdens de Open Bedrijvendag. We maken dan ook graag kennis met nieuwe medewerkers die willen werken in een toonaangevende kerngezonde onderneming. Mensen die van afwisseling houden en graag meebouwen aan een gezonde, duurzame toekomst. Onze werkvloer is een prima omgeving om het vak te leren. Als je uit het goede hout gesneden bent… dan pas je prima in ons gezellig team!

weijtmans