Elk bedrijf is verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van het personeel, de bezoekers en/of klanten. Daarnaast is het aanstellen van een BHV’er is verplicht volgens de Arbowet.

Een calamiteit komt altijd onverwacht zoals uitglijden, een snijwond(je), een ongeval, iemand die onwel is geworden of misschien zelfs een beginnende brand. In deze gevallen wil je snel en adequaat kunnen handelen zodat schade en letsel zoveel mogelijk worden beperkt.

Daarom zijn wij een overeenkomst aangegaan met Safety Factory. Zij verzorgen BHV-trainingen voor onze leden tegen een aantrekkelijk tarief.

BHV-training
Het doel van een BHV-cursus is om praktische vaardigheden te leren. Gedurende de cursus wordt er geleerd hoe ze kunnen

  • Reanimeren inclusief het gebruik van een AED
  • Eerste hulp kunnen verlenen
  • Evacueren
  • Beginnende brand kunnen bestrijden

Safety Factory
Safety Factory kenmerkt zich door kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit. Ze richten zich op zowel de zakelijke als particuliere markt en verzorgen diverse trainingen.

Door continu te investeren in het opdoen van kennis en vernieuwde lestechnieken verzekeren zij dat jij van gekwalificeerde instructeurs les krijgt. Tijdens de cursussen wordt veel aandacht besteed aan het aanleren van vaardigheden en het daadwerkelijk overdragen van kennis.

Nieuwe BHV-cursus
De eerstvolgende BHV-cursus voor leden van Kreitenmolen Vitaal is op woensdag 14 september 2022. Meld je aan voor deze cursus door een e-mail te sturen naar mail@kreitenmolenvitaal.nl. Aanmelden kan t/m vrijdag 5 augustus 2022.

Geef bij de inschrijving aan of je een ruimte binnen jouw bedrijf beschikbaar stelt als oefenruimte voor deze BHV-cursus.

De Biezen 38

3355 ET  Papendrecht

0180 – 472657

info@safetyfactory.nl

www.safetyfactory.nl