Iedereen produceert afval, maar we willen ook steeds bewuster met ons milieu omgaan. De regelgeving omtrent het sorteren en verzamelen van afval wordt steeds strenger en daarmee ook duurder.

Kreitenmolen Vitaal is een samenwerkingsverband aangegaan met afvalverwerker Van den Noort B.V. uit Dongen. Deze overeenkomst behelst niet alleen het inzamelen van gemengd bedrijfsafval, papier, karton en plastic, maar ook de afvalstromen archiefpapier, hout en Klein Gevaarlijk Afval.

Voor alle leden van Kreitenmolen Vitaal zijn scherpe tarieven afgesproken en men kan hier vrijblijvend gebruik van maken. Ben je lid en is je interesse gewekt? Druk dan op de oranje button. Je kunt je zowel aanmelden als meer informatie opvragen via de aanmeldbutton. Wat hebben we van je nodig? Je bedrijfsnaam, de contactpersoon, de contactgegevens en over welk onderdeel van ‘De Bespaarbank’ het gaat.

Ben je nog geen lid? Kijk deze even onder de tab ‘Lid worden’ hoe je lid kunt worden zodat ook jouw organisatie op korte termijn gebruik kan maken van de aantrekkelijke tarieven.