Wij stellen voor: Tanja en Hanne

Het bestuur van Kreitenmolen Vitaal heeft besloten de Open Bedrijvendag die gepland staat voor zaterdag 25 september, definitief door te laten gaan. Dat is heel goed nieuws! Maar dat houdt ook in dat we actief aan de slag gaan met de organisatie van deze dag.

Even voorstellen

In aanloop naar deze dag krijgen we hulp van twee enthousiaste communicatieprofessionals die zich graag aan jullie voorstellen, want jullie gaan hen de komende tijd vast en zeker tegen het lijf (of de pen) lopen.

Tanja

Hi, ik ben Tanja Schollen, eigenaar van Praat communicatie. Ik ondersteun KMV al ruim twee jaar bij alle communicatie-uitingen. Denk dan bijvoorbeeld aan teksten voor de website en de maandelijkse nieuwsberichten. Voor de Open Bedrijvendag ga ik met alle deelnemende bedrijven contact opnemen zodat ik input krijg voor het schrijven van prikkelende berichten voor op website, nieuwberichten en social media. Verder ben ik verantwoordelijk voor de persberichten en perscontacten rondom de Open Bedrijvendag.

Heb je vragen of opmerkingen voor mij? Je kunt me bereiken via tanja@praatcommunicatie.nl.

Hanne

Hoi, mijn naam is Hanne Delbaere en ik ben student journalistiek. Voor de Open Bedrijvendag ga ik me bezighouden met visuele content (film) voor de website en socialmedia-kanalen. Daarnaast ga ik bedrijven benaderen die zich nog niet aangemeld hebben voor de Open Bedrijvendag. Met mijn enthousiasme ga ik jullie meenemen in onze plannen voor deze dag en hoop ik jullie te overtuigen om allemaal aan te sluiten. Want alleen samen maken we een succes van de Open Bedrijvendag.

Wil je iets met me delen? Je kunt me bereiken via hanywheremedia@gmail.com

Samen gaan wij de communicatiestrategie bepalen voor alle communicatie-uitingen die betrekking hebben op de Open Bedrijvendag. Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking! Groet Tanja en Hanne.