ALV gaat niet door

UPDATE:

De geplande ALV op 20 januari kan vanwege de huidige maatregelen opnieuw niet doorgaan. Wij gaan jullie rond deze datum schriftelijk benaderen met een terugblik op 2021 en we kijken daarin ook voorzichtig vooruit naar wat er voor 2022 op de agenda staat. Op deze manier houden wij jullie op de hoogte van de zaken waar wij achter de schermen mee bezig zijn.

Uiteraard hopen wij jullie snel weer fysiek te kunnen ontmoeten.


Goed nieuws! Er is al volop interesse getoond voor de Algemene Ledenvergadering op donderdag 20 januari 2022.

Wat staat er op de agenda?

Uiteraard blikken we terug op afgelopen jaar: Wat is er op ons pad gekomen? Wat ging goed en wat is voor verbetering vatbaar?

Maar we kijken ook voorzichtig vooruit. Dit doen we graag samen met alle ondernemers van Kreitenmolen Vitaal.

De avond zal creatief ingevuld worden door een spreker die je mee gaat nemen in zijn verhaal. Mis het niet, want het is absoluut een actueel onderwerp.

We sluiten af met een netwerkborrel en een hapje eten.

Alle ondernemers van Kreitenmolen Vitaal zijn welkom op deze bijeenkomst, dus ook de bedrijven die (nog) geen lid zijn.


Bijeenkomst            ALV + netwerkbijeenkomst

Datum                      Donderdag 20 januari 2022

Aanvang                   Inloop vanaf 16.45 uur, aanvang ALV 17.00 uur

Locatie                      Promaat Interieurbouw

                                   Magazijnweg 15



Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan t/m 17 januari via mail@kreitenmolenvitaal.nl. Geef in je aanmeldingsmail aan of je een hapje mee eet.


Coronamaatregelen

Mocht het zo zijn dat de coronamaatregelen het medio 20 januari 2022 niet toelaten om met een grote(re) groep bij elkaar te komen, dan blijft de datum voor de ALV staan. We schakelen in dat geval over naar een digitale bijeenkomst.

Het bestuur neemt hierover op 10 januari 2022 een definitief besluit. Mochten er wijzigingen in bovenstaand programma zijn, dan informeren wij iedereen uiteraard zo snel mogelijk na 10 januari.


Reacties oproep reclamebelasting

De reacties op onze e-mail met betrekking tot de reclamebelasting druppelen binnen. Maar we hebben nog niet van iedereen een reactie ontvangen.

Om een goed beeld te creëren van de huidige situatie, is het voor ons van groot belang dat we van alle ondernemers een reactie krijgen. Pas dan kunnen we met een goed en gedegen verhaal richting de gemeente communiceren.

Heb je de e-mail niet meer paraat of heb je vragen over de e-mail? Laat het ons weten, we lichten het graag nader toe of sturen je de e-mail opnieuw. Mail ons op mail@kreitenmolenvitaal.nl.