Routes: voor ieder wat wils

Vanuit de werkgroep ‘Open Dag’ kwam het voorstel om tijdens de Open Bedrijvendag te werken met verschillende routes. Door de bedrijven in te delen in deze routes, kunnen we het de bezoekers makkelijker maken om snel en eenvoudig de bedrijven van hun voorkeur in kaart te brengen. Dit voorstel hebben we inmiddels verder uitgewerkt.

In welke route zit jouw bedrijf?

We hebben gekozen voor de volgende vijf routes:

  • Spektakelroute: Voor bedrijven die echt iets spectaculairs kunnen laten zien. Bijvoorbeeld grote machines of een bijzondere productielijn met spannende elementen.
  • Hightech route: Voor bedrijven die een hightech product, dienst of materieel hebben.
  • Bouwers & sjouwers route: Voor bedrijven die een link hebben met de bouwsector.
  • Geheim van de Smid route: Voor bedrijven die iets met metaal te maken hebben.
  • Mix & match route: Voor mensen die een leuke en gevarieerde route willen volgen.

In deze lijst kun je zien waar we jouw bedrijf hebben ingedeeld. Zou je liever in een andere route ingedeeld wil worden? Geen probleem! Laat ons dan zo snel mogelijk weten naar welke route je wilt verhuizen (Let daarbij wel op dat je bedrijf een connectie heeft met de route). Je kunt dit voor 15 juni 2021 doorgeven aan Tanja Schollen (tanja@praatcommunicatie.nl).

Uiteraard zijn de bezoekers niet verplicht om een route uit te kiezen. Ze kunnen ook op eigen tempo en in eigen volgorde bedrijven gaan bezoeken.