Promotie Open Bedrijvendag

De promotie rondom de Open Bedrijvendag op zaterdag 25 september is in volle gang. Inmiddels staan er tien grote banners in en rond Udenhout om deze dag aan te kondigen. Heb jij ze al gespot?

Facebook

Daarnaast promoten we de Open Bedrijvendag middels berichten op de Facebookpagina (https://www.facebook.com/openbedrijvendagkreitenmolen). Goed om te zien dat deze berichten ook actief geliked en gedeeld worden door ondernemers en inwoners van Udenhout. Op deze manier bereiken we nóg meer (potentiële) bezoekers.

We vragen je daarom ook om je eigen netwerk actief in te zetten bij de promotie van de Open Bedrijvendag. Hoe meer mensen we bereiken, hoe groter het succes van deze dag.

Website

De deelnemers van de Open Bedrijvendag worden gepresenteerd op de homepage van onze website middels een korte tekst en een foto. (https://opendag.kreitenmolenvitaal.nl/). Uiteraard vinden bezoekers ook praktische informatie over de Open Bedrijvendag op deze website. In onze berichtgeving verwijzen we daarom zo vaak mogelijk naar dit medium.

Routes

Om het de bezoekers nóg iets makkelijker te maken, hebben we vijf routes samengesteld voor de Open Bedrijvendag:

  • Spektakelroute
  • Hightech route
  • Bouwers en Sjouwersroute
  • Geheim van de Smidroute
  • Mix & Match route

Deze routes worden door middel van een kleur aangeduid. Uiteraard staat het de bezoekers vrij om een andere, zelfgekozen, route te bewandelen.

De indeling van de routes is gepresenteerd op onze Facebookpagina en is binnenkort ook terug te vinden op de website.