Open Bedrijvendag: we zijn van start!

Onlangs heeft de werkgroep ‘Open Bedrijvendag’ een overleg gehad met Tanja Schollen en Hanne Delbaere. We hebben het communicatieplan besproken en er is akkoord gegeven om de gekozen weg verder in te slaan. Dat betekent dat er werk aan de winkel is. Want 25 september lijkt nog ver weg, maar voor we het weten is het zover! Dus de mouwen worden opgestroopt en we gaan actief aan de slag!

Vragenlijst

Alle deelnemende bedrijven hebben van Tanja inmiddels een vragenlijst ontvangen. Fijn om te horen dat een groot aantal bedrijven hun input al teruggestuurd hebben. Daar gaat Tanja nu mee aan de slag. Zij gaat kleine stukjes tekst schrijven over jullie bedrijven ten behoeve van de website van de Open Bedrijvendag (https://opendag.kreitenmolenvitaal.nl/). Heb je nog niet gereageerd? Doe dat dan zo snel mogelijk zodat we deze website én de Open Bedrijvendag zo aantrekkelijk mogelijk kunnen maken voor bezoekers.

Ideeën & tips

Heb je leuke ideeën of tips voor de Open Bedrijvendag? Laat het ons dan vooral weten. Je kunt al jouw input mailen naar opendag@kreitenmolenvitaal.nl.