Open Bedrijvendag: alleen op zaterdag

Wij gaan er nog steeds vanuit dat de Open Bedrijvendag op zaterdag 25 september door kan gaan. Mocht dit onverhoopt, door bijvoorbeeld aangescherpte maatregelen rondom het coronavirus, toch niet kunnen, laten wij dit uiteraard zo snel mogelijk weten.

Wij proberen met alle toeleveranciers goede afspraken te maken, zodat wanneer deze dag niet door kan gaan, we geen onnodige kosten maken.

Scholierendag

Bij het uitwerken van het idee voor een speciale scholierendag, liepen we organisatorisch tegen een aantal beperkingen aan. Het schooljaar is dan pas net begonnen. Vaak starten de scholen de eerste dagen of weken met een introductieprogramma voor de leerlingen. Dat maakt een Open Bedrijvendag bezoeken in die periode lastig.

Daarom hebben we besloten om de Open Bedrijvendag alleen op zaterdag 25 september 2021 te laten plaatsvinden, tussen 10.00 en 17.00 uur.

Scholieren zijn meer dan welkom

Maar natuurlijk willen we scholieren alsnog enthousiasmeren voor onze Open Bedrijvendag. Daarom vragen wij iedereen om via zijn/haar eigen kanalen en contacten, de scholen en scholieren te bereiken. Zij zijn namelijk meer dan welkom op onze Open Bedrijvendag!