Vacature voorbewerker

Vacature Alert !

Autoschade Herstel De Koster is op zoek naar een getalenteerde voorbewerker en tevens ervaring met licht plaatwerk en de-en montage.

Autoschade Herstel De Koster voldoet aan de hoogste FOCWA-standaard en werkt sinds 1969 aan alle merken en type auto’s. Ons pand heeft een oppervlakte van circa 1000m² en is voorzien van alle moderne apparatuur. Kwaliteit vinden wij belangrijk, daarom bieden wij onze medewerkers voldoende opleidingsmogelijkheden en bouwen wij continu aan een duurzame relatie met onze klanten en eigen mensen.

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij op zoek naar een:
Voorbewerker met als hoofdtaak het strak en spuitklaar maken van personen auto’s , lichte bedrijfswagens , motoren/scooters , oldtimers en licht industrieel spuitwerk.

Wij vragen:
* Aantoonbare werkervaring binnen de branche in een soortgelijke functie;
* Ervaring met lichte plaatwerkzaamheden en de-en montage.
* Kennis van motorvoertuigen;
* Geen 8 tot 5 mentaliteit;
* Representatieve houding naar collega’s en klanten;
* Zelfstandigheid;
* In het bezit van rijbewijs B (voorkeur);
* Kennis van werk-, kwaliteit-, Arbo- en milieuvoorschriften.

Wij bieden:
Een fulltime functie in een kwaliteitsbewuste en moderne organisatie met een uitstekende werksfeer, ontplooiingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd in de vacature?

Ben je gedreven om altijd een topprestatie te leveren en instaat om zelfstandig te werken in een enthousiast team? Reageer dan op deze vacature via ramon@kosterautoschade.nl of bel 0135112067.