Technisch Commercieel Projectleider

Werken bij Van der Meijden Machines betekent werken in een warm, betrokken bedrijf. We kennen elkaar en weten wat we aan elkaar hebben.

Wij produceren hoogwaardige, innovatieve maatwerkmachines en dat vraagt veel van de creativiteit en flexibiliteit van onze medewerkers. Wij zoeken én vinden altijd een oplossing, wat het probleem ook is. Dat maakt Van der Meijden tot een inspirerende en dynamische werkplek. Geen dag is hetzelfde en je soms weet ’s ochtends nog niet wat de middag gaat brengen.

Er is veel samenwerking tussen de verschillende disciplines binnen ons bedrijf. Wij zijn namelijk overtuigd dat je tot betere antwoorden komt wanneer je een vraag vanuit verschillende invalshoeken bekijkt. Onderling delen we dus veel kennis. En zo leren we van elkaar en met elkaar.

Wat je gestudeerd hebt vinden we interessant, maar belangrijker nog vinden we wat je kunt en wilt doen. Wat is jouw drive, kennis en kunde en hoe zouden die kunnen passen in onze organisatie? Dat is voor ons de belangrijkste vraag aan een sollicitant. Zoek jij een plek waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Waar een beroep wordt gedaan op jouw oplossend vermogen? En waar je werkt aan de mooiste machines voor internationale klanten? Bij Van der Meijden zijn we altijd op zoek naar goede vakmensen die ons team verder kunnen versterken…