Samensteller staal

Interesse in het samenstellen van verschillende onderdelen tot een groter geheel en op zoek naar een nieuwe uitdaging in metaalbewerking? Bersselaar Constructie in Udenhout is op zoek naar een samensteller staal om ons Brabantse familiebedrijf te versterken. Wil jij een baan in de techniek, waar je werkt aan unieke constructies, waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot een ervaren samensteller? Lees dan snel verder en solliciteer direct zonder CV!

Wat ga je doen als samensteller?
Als samensteller staal bij Bersselaar Constructie heb je erg gevarieerde werkzaamheden, uiteenlopend van het bouwen van bruggen tot het samenstellen van een trap. Geen enkel project is hetzelfde, allemaal bijzondere staalconstructies; Heb je de werktekening gelezen, dan start je met het bouwen van een mal op je werktafel.

Je werkt volgens de werktekening en zorgt dat elk onderdeel volledig is afgewerkt volgens de specificaties. Als samensteller staal ben je werkzaam binnen de afdeling staal waar je nauw samenwerkt met de lasser. Je hebt een flexibele werkplek in onze productie. Kwaliteit leveren aan onze opdrachtgever is waarvoor wij staan en dus in de functie van samensteller erg belangrijk.

Wat heb je nodig als samensteller?

  • Je beschikt over een MBO opleiding niveau 2-3 binnen de metaalbewerking.
  • Je kunt zelfstandig tekeningen lezen.
  • Je bent in staat op zelfstandig met de juiste informatie een project samen te stellen.
  • Je bent besluitvaardig door zelf de juiste acties te ondernemen.
  • Je hebt enige jaren werkervaring als samensteller binnen staalconstructie.
  • Om het project binnen de planning af te ronden ben je flexibel om een stapje extra te doen wanneer dit noodzakelijk is.

Wat maakt van den Bersselaar Constructie?
Wat begon in 1957 als een smederij zijn we in ruim 60 jaar doorgegroeid tot een hoogwaardig metaalconstructiebedrijf binnen de metaalindustrie. Onze visie is om onze mensen in staat stellen om toonaangevende duurzame metaalconstructies te realiseren die ze met trots en plezier maken.

Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en roestvaststaal. Deze hoogwaardige constructies leveren wij aan het bovenste segment binnen de utiliteitsbouw, offshore, infrastructuur en industrie. Daarbij moet je denken aan bruggen, trappen, leuningen, geluidsschermen, luiken en ondersteunende constructies voor machines.

Als familiebedrijf is het borgen van de voortgang van onze organisatie voor de lange termijn van groot belang. Dit doen we onder andere door de voortdurende instroom van jonge talenten die we zelf mee-opleiden tot allround vakmensen.

Zo bouwen we samen aan een gedenkwaardige toekomst, gedreven door de trotse geschiedenis van het familiebedrijf. Dit alles doen we vanuit onze locatie in Udenhout met zo’n 100 enthousiaste collega’s.

Wat bieden wij jou:
Werken als samensteller staal bij Bersselaar Constructie betekent werken bij een écht Brabants familiebedrijf met een prettige werksfeer in de techniek, met daarbij passende normen en waarden.

Bij ons blijven werknemers een langere tijd werken, wat zorgt voor een hecht team. Onze werknemers zijn trots om bij ons te werken en werken met een grote tevredenheid en dit is iets waar wij bij Bersselaar Constructie BV veel waarde aan hechten.

Naast de persoonlijke ontwikkeling op vakmanschap en carrière is een informele, toegankelijke en open werksfeer een belangrijke voorwaarde om het beste uit onze mensen te halen. Voor deze rol bieden we je een passend salaris (€ 2500 – € 3500), afhankelijk van opleiding en ervaring als samensteller.

Bovendien krijg je in de functie samensteller staal volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We bieden je uitzicht op een vast contract.

Heb je vragen over de functie als ervaren samensteller staal neem dan contact met ons op via 0135117400 en vraag naar Netty Poirters of mail naar npoirters@bersselaar.com