Projectleider Onderhoud

HAWEE Bouw B.V. is hiring! Projectleider Onderhoud

 

HAWEE Bouw B.V.: al 40 jaar een begrip in de regio; familiebedrijf in hart en nieren. Met een team van 35 mensen wordt iedere dag met focus op kwaliteit gewerkt aan de mooiste en meest uitdagende projecten. Brabantse gemoedelijkheid, een jong team dat klinkt als een klok en groei van het individu en het bedrijf staan daarin centraal. Dat laatste is goed gelukt waardoor we op zoek zijn naar een echte “bouwmens” die ons team komt versterken.

 

In de rol van Projectleider Onderhoud werk je samen met 3 collega’s aan alle onderhoudswerken die het bedrijf kent. Je bent actief bezig met de klantwens, onderhoud nauw contact met je collega’s op de bouw en neemt een centrale rol in het gehele proces van acquisitie tot uitvoering. Het maken van calculaties en het aansturen van het onderhoudsteam zijn daarbij vanzelfsprekend onmisbare taken.

 

Iets voor jou? We zijn op zoek naar een iemand met een MBO of HBO-opleiding Bouwkunde of relevante werkervaring die goed past binnen een gedreven familiebedrijf met ambities naar de toekomst. Affiniteit en ervaring met automatisering en procesverbetering is een pré.

 

Wat mag je verwachten? Een zeer uiteenlopende functie met een grote eigen verantwoordelijkheid bij een bouwbedrijf waar geen dag hetzelfde is. Een duidelijke toekomstvisie en ruimte om die mee te sturen. Een “platte” organisatie waar iedereen iets voor elkaar over heeft en met aandacht werkt om het samen elke dag een stapje beter te doen.

 

Interesse? Stuur een mail naar reinier@hawee.nl 😀