Algemeen ondersteunend medewerker

Vind jij het interessant om ervoor te zorgen dat jouw collega’s in een veilige en schone omgeving hun werkzaamheden kunnen doen? Bersselaar Constructie in Udenhout is op zoek naar een algemeen ondersteunend medewerker om ons Brabantse familiebedrijf te versterken. Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging binnen een écht Brabants technisch familiebedrijf? Lees dan snel verder en solliciteer direct zonder CV!

Wat ga je doen als algemeen ondersteunend medewerker?
Als algemeen ondersteunend medewerker word je breed ingezet en ben je verantwoordelijk voor orde en netheid in de productie omgeving. Je houdt de productielocaties opgeruimd, machines schoon en containers leeg. Verder draag je zorg voor allerhande facilitaire zaken. Naast alle facilitaire zaken ben je ook verantwoordelijk voor het na bewerken van de materialen die retour komen van de verzinkerij.

Wat heb je nodig als algemeen ondersteunend medewerker ?

  • Je ziet wanneer er werk gedaan moet worden en wacht niet af.
  • Je kunt een heftruck besturen of wil dit graag leren bij ons
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je bent oplossings- en servicegericht en steekt graag je handen uit de mouwen
  • Je communiceert duidelijk en helder en begrijpt dat veiligheid altijd voorop staat

Wat maakt van den Bersselaar Constructie?
Wat begon in 1957 als een smederij zijn we in ruim 60 jaar doorgegroeid tot een hoogwaardig metaalconstructiebedrijf binnen de metaalindustrie. Onze visie is om onze mensen in staat stellen om toonaangevende duurzame metaalconstructies te realiseren die ze met trots en plezier maken.

Wij ontwerpen, produceren en monteren toonaangevende constructies van staal, aluminium en roestvaststaal. Deze hoogwaardige constructies leveren wij aan het bovenste segment binnen de utiliteitsbouw, offshore, infrastructuur en industrie. Daarbij moet je denken aan bruggen, trappen, leuningen, geluidsschermen, luiken en ondersteunende constructies voor machines.

Als familiebedrijf is het borgen van de voortgang van onze organisatie voor de lange termijn van groot belang. Dit doen we onder andere door de voortdurende instroom van jonge talenten die we zelf mee-opleiden tot allround vakmensen. Zo bouwen we samen aan een gedenkwaardige toekomst, gedreven door de trotse geschiedenis van het familiebedrijf.

Wat bieden wij jou:

Werken als algemeen ondersteunend medewerker bij Bersselaar Constructie betekent werken bij een écht Brabants familiebedrijf in de techniek, met daarbij passende normen en waarden.

Bij ons blijven werknemers een langere tijd werken, wat zorgt voor een hecht team. Onze werknemers zijn trots om bij ons te werken en werken met een grote tevredenheid en dit is iets waar wij bij Bersselaar Constructie BV veel waarde aan hechten.

Naast de persoonlijke ontwikkeling op vakmanschap en carrière is een informele, toegankelijke en open werksfeer een belangrijke voorwaarde om het beste uit onze mensen te halen. Voor deze rol bieden we je een mooi en passend salaris (€ 1750 – € 2750), afhankelijk van je ervaring als algemeen ondersteunend medewerker.

Bovendien krijg je in de functie algemeen ondersteunend medewerker volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. We bieden je uitzicht op een vast contract.

Heb je vragen over de functie algemeen ondersteunend medewerker neem dan contact met ons op via 0135117400 en vraag naar Netty Poirters of mail naar npoirters@bersselaar.com