Jij bent er toch ook bij op 25 september?

Al 27 bedrijven hebben zich aangemeld voor de Open Bedrijvendag. Een heel mooi aantal natuurlijk, maar we willen graag nog meer deelnemers. Want samen kunnen we nu eenmaal een grotere puzzel leggen. Wacht niet te lang, de inschrijving sluit namelijk definitief op 31 mei 2021. Hoe meer bedrijven deelnemen, hoe meer bezoekers we kunnen enthousiasmeren om deze dag een bezoekje te brengen aan ons bedrijventerrein.

Voordelen

Natuurlijk brengt het deelnemen aan de Open Bedrijvendag veel voordelen met zich mee. We zetten ze nog even op een rijtje voor je:

  • Het vergroten van jouw naamsbekendheid
  • De mogelijkheid om je bedrijf in de spotlights te zetten bij (potentiële) klanten, (potentiële) werknemers en andere bezoekers
  • Communicatief meeliften op de uitingen van de Open Bedrijvendag en Kreitenmolen Vitaal
  • Gebruik maken van een grote bezoekersstroom
  • Deelname voor leden is gratis. Niet-leden betalen een kleine bijdrage (€ 100,-)

Hanne op bezoek

Binnenkort gaat Hanne op bezoek bij bedrijven die zich nog niet hebben aangemeld. Zij zal de plannen voor de Open Bedrijvendag verder toelichten, in de hoop je over de streep te trekken om deel te nemen.

Aanmelden

Wil je met jouw bedrijf deelnemen aan de Open Bedrijvendag op zaterdag 25 september 2021? Ga dan nu naar de website https://opendag.kreitenmolenvitaal.nl/ en meld je aan.