In de kijker: The Hardware Company BV

Wij heten The Hardware Company van harte welkom als nieuw lid van Kreitenmolen Vitaal. Precies de reden dat zij een welverdiend plekje in de spotlights krijgen.

Wat doet The Hardware Company?

The Hardware Company is een full-service IT disposal bedrijf, dat zich richt op spare parts (onderdelen), apparatuur en complete machines. Zij leveren voornamelijk binnen het ‘gebruikte’ segment. Met de focus op A-merken zorgen ze voor een perfecte service richting hun klanten, gecombineerd met goede kennis van zaken.

Geschiedenis

In april 2015 is The Hardware Company opgericht, waarna ze in een stevig tempo zijn uitgegroeid tot het bedrijf dat ze nu zijn. Marinus van de Louw en Mahmoud Rjiba vormen samen de directie en hebben beiden meer dan 10 jaar ervaring in deze markt.

Vasthoudend aan de kernwaarden hebben ze het dienstenpakket gedurende het bestaan van The Hardware Company uitgebreid en verbeterd. Inmiddels doen ze zaken over de hele wereld.

Diensten

In een snel veranderende en liquide markt, verzorgt The Hardware Company een uitgebreid scala aan diensten voor de server- en storagemarkt. Het dienstenpakket bestaat uit het ophalen van apparatuur tot disk wiping en van inventory management tot remarketing services.

The Hardware Company maakt jouw leven als IT Manager makkelijker terwijl zij voor jou het hoogst haalbare rendement halen uit jouw oude IT-apparatuur.

Contact

Wil je meer informatie over de diensten van The Hardware Company of ben je op zoek naar advies bij de keuze van jouw apparatuur? Neem dan contact met ze op!

The Hardware Company BV

Nijverheidsweg 26-01

5071 NK  Udenhout

013-207 05 00