In de kijker: Hiili Health Club

Wel een nieuwe naam, geen nieuw gezicht. Want na vele jaren zijn klanten fit en gezond te hebben gehouden onder de naam Feel Good, is het nu tijd om het over een andere boeg te gooien, aldus Michel Kolen. Dit doet hij onder de naam Hiili Health Club.

Hiili?

Op de vertrouwde locatie aan de Spoorakkerweg 1 in Udenhout tref je het bekende gezicht van Michel Kolen. Maar op de muur prijkt een nieuwe naam: Hiili Health Club. Op de vraag wat deze bijzondere naam betekent, kan Michel snel antwoorden: “Het is mijn achternaam in het Fins”.  Een bijzondere naam voor een bijzonder en nieuw (sport)concept.

Nieuw concept

Het nieuwe concept onderscheidt zich in de persoonlijke begeleiding. Samen met een coach ga je op zoek naar jouw realistische doelstellingen. Deze doelstellingen kunnen liggen op het gebied van gezondheid, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van prestatie. Het optimaal inzetten van de juiste workouts en het opstellen van een effectief trainingsschema waarmee jij jouw doelen kunt behalen, dát is de kracht van Hiili. Maar ook tussentijdse, kleinere doelen worden vooraf vastgesteld zodat het behapbaar blijft. Natuurlijk altijd met het einddoel in het achterhoofd.

Daarnaast is het nieuwe concept kleinschaliger, waarbij je kunt kiezen uit Medium Classes (tot maximaal 15 personen) en Small Classes (tot maximaal 8 personen).

Het maximale uit je leven halen?

Wil jij ook het maximale uit je leven halen, fit en gezond zijn of blijven? Kom dan eens langs bij Hiili en bekijk samen met een medewerker de mogelijkheden.

Hiili Health Club

Spoorakkerweg 1-3

Udenhout

013-5113579

info@hiili.nl