groen

Groen Xtra

Bij Groen Xtra voeren wij het beheer en onderhoud uit van de openbare ruimten in de gemeente Tilburg. Wij houden de stad opgeruimd, schoon en groen. Wij werken in opdracht van de gemeente en voor de inwoners. Ons werk draagt bij aan een fijne, gezonde, schone, groene en meer biodiverse en duurzame stad.

Lees meer

feju

Féju ICT Groep

Féju ICT Groep levert alle diensten op het gebied van automatisering en telecom. Dit doen we met een team van 35 collega’s. Onze klanten bevinden zich in het midden- en kleinbedrijf en hebben 1 tot wel 1.000 werkplekken staan. Wij werken door heel Nederland, maar zijn sterk vertegenwoordigd in Tilburg en omstreken.

Lees meer

charotte

Carotte

Bij Carotte machinebouw en engineering werken we met een klein team aan de  ontwikkeling en bouw van speciaalmachines. Wij leveren bijvoorbeeld totaaloplossingen voor productieautomatisering, producthandeling en robot-integratie.

Lees meer

pck

PCK

CK is dé specialist in industriële stofafzuiging voor de houtindustrie, leder-en kunststofindustrie. We bieden een oplossing voor elk vraagstuk dat te maken heeft met industriële stofafzuiging: van engineering tot installatie en onderhoud. Zo blijven we flexibel voor elke wens.

Lees meer

promaat

Promaat Interieurbouw

Met ons team van 7 man produceren en leveren wij op maat gemaakte interieurprojecten en meubels van hoogwaardige kwaliteit. Onze klanten zijn particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een uniek en functioneel interieur dat aan hun specifieke wensen voldoet.

Lees meer

car-detailz

Car Detailz

Car Detailz is gespecialiseerd in exclusieve autoverzorging voor particulieren. Hierbij kun je denken aan het reinigen van het interieur en exterieur. Maar we polijsten ook, voeren lakcorrecties uit en bieden bescherming door middel van een coating of wax.

Lees meer

ijshoeve

IJshoeve Uijlenborch

De boerderij die in de middeleeuwen de naam Kloosterhoeve De Uijlenborch kreeg, is nu IJshoeve Uijlenborch. En dat is de plek waar je kunt genieten van heerlijk zelfgemaakt, biologisch ijs. De basis voor het ijs? Dat is de melk van de roodbonte Uijlenborchse melkkoeien, natuurlijk!

Lees meer

bersselaar

Van den Bersselaar

Met bijna 100 vakmensen engineeren, produceren en monteren wij constructies van staal, aluminium en roestvaststaal. Dit doen wij voor de inframarkt, de utiliteitsbouw, de industrie en voor offshore/energie markten.

Lees meer

brabantstone

Brabant Stone

Met een team van enthousiaste medewerkers maakt Brabant Stone platen van natuursteen en composiet. We maken veel aanrechtbladen, maar ook tafelbladen, vensterbanken, wastafelbladen en dorpels.

Lees meer

zig-zag

Zig-Zag

Zig-Zag is een leverancier van gordijnen en raambekleding met een showroom op de Transportweg 4. Ben je op zoek naar de mooiste houten of aluminium jaloezieën, rolgordijnen, dupli- of plisségordijnen, verticale lamellen, duo-rolgordijnen of vouwgordijnen?

Lees meer

atelier

Atelier Bijzonder

Activiteitencentrum Energieweg, Atelier Bijzonder is een dagbestedingslocatie van ASVZ voor mensen met een beperking. Atelier Bijzonder bestaat uit vier ateliers waar verschillende ambachtelijke en kunstzinnige producten gemaakt worden.

Lees meer

hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers Techniek

Koninklijke Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als eenmanszaak in Udenhout.

 

Lees meer

boost

Boost

Boost Personal Training Studio is een kleinschalige sportstudio. Bij ons kun je op een verantwoorde manier met een trainer aan de slag gaan om jouw persoonlijke doelen te behalen op gebied van sport, voeding en mindset. Wij geven een-op-een trainingen, of trainingen in groepen van twee, drie of vier mensen.

Lees meer

Meiden

Van der Meijden Machines

Van der Meijden Machines ontwikkelt, bouwt en onderhoudt machines en procesinstallaties voor, met name, de zuivelindustrie. Zoals machines waarmee kaas, milkshakes, ijsmixen of chocoladeproducten worden gemaakt. Onze klanten zijn kleine tot middelgrote ambachtelijke (zuivel) bedrijven.

Lees meer

albert-cocolaterie

Chocolaterie Albèrt

Chocolaterie Albèrt is een familiebedrijf dat in 1982 opgericht is in Udenhout. Op basis van onze liefde en passie voor chocolade, produceren wij exclusieve en handgemaakte bonbons en andere chocoladeproducten. Hiermee bedienen we meer dan 700 vaste afnemers.

Lees meer

moonen

Moonen Kantoormeubelen

Bestaat al sinds 1985 en is actief in de branche van kantoormeubilair. Dit Brabantse familiebedrijf is opgericht door Berry Moonen en is overgenomen door zijn zoon Joep. Bij ons kun je terecht voor een los bureau, bureaustoel of kast, maar ook voor een compleet nieuwe kantoorinrichting.

Lees meer

DYHEX

DYHEX

Ontwikkeld onder de vleugels van Van der Meijden Machines is DYHEX klaar voor de toekomst! DYHEX staat voor Dynamic Heat Exchange. In eigen beheer bouwen wij innovatieve, gepatenteerde warmtewisselaars en bieden wij unieke oplossingen voor de voedsel-, diervoeder- en hernieuwbare energie-industrie.

Lees meer

spectrumav

Spectrum

Spectrum is op twee fronten actief. Spectrum AV ontzorgt al 20 jaar organisatoren van publieksevenementen op het gebied van audiovisuele techniek. Of het nu gaat om een festival, studentenfeest of zakelijk event, Spectrum AV kan een evenement van alle benodigde techniek voorzien.

Lees meer

amu

AMU

AMU Freestechniek B.V. is een familiebedrijf gespecialiseerd in frezen. We verwerken voornamelijk aluminium en verschillende staalsoorten. Een klein deel van ons werk bestaat uit het verwerken van kunststof voor de machinebouw, medische en agrarische sector en voor de scheepvaart.

Lees meer

weijtmans

Boomrooierij Weijtmans

Boomrooierij Weijtmans is een toonaangevende, landelijke speler op het gebied van rooien en snoeien van bomen en van bosbeheer. Vanuit Udenhout en Son bedienen we klanten in Nederland en daarbuiten. Boomrooierij Weijtmans werkt voor klein en groot.

Lees meer

bij-wijze-van-schrijven

Bij wijze van schrijven

In het pand Windhoek vind je de creatieve werkplaats van Bij wijze van schrijven, dat gerund wordt door Sabine Verstijnen. Hier draait alles om het vinden van de juiste woorden en zinnen. Sabine schrijft namelijk teksten en kan jouw abstracte ideeën omzetten in pakkende verhalen.

Lees meer

fruit-direct

Fruitdirect

Fruitdirect verzorgt vitaminerijke tussendoortjes uit Brabant op het werk of op school. Fruit is lekker en gezond. Hiermee vertellen we je natuurlijk niets nieuws. Toch eten we gemiddeld maar één stuk fruit per dag. En dat terwijl gezonde werknemers productiever zijn.

Lees meer

koster

De Koster

Bij Autoschade Herstel De Koster repareren wij met een team van vijf personen schades aan auto’s. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt. Zo zorgen wij ervoor dat mensen na een aanrijding snel en veilig weer de weg op kunnen.

Lees meer

hilli

Hiili Health Club

Wat je persoonlijke doelstelling ook is, Hiili Health Club helpt je om deze op een leuke manier te behalen. Samen met je persoonlijke coach vul jij je agenda aan met de leukste beweegprogramma’s of de tofste workouts.

Lees meer

dego

Dego Interieur

Dego Interieur levert maatwerk keukens, inloopkasten, badkamerkasten en andere meubelen. Dit doen wij zowel voor de particuliere als de zakelijke sector. Zo kunnen wij zorgen voor praktische woonoplossingen met een mooie uitstraling, die helemaal passen bij de wensen van de klant.

Lees meer

anpe

Anpe

Anpe is specialist in houten emballages: pallets en maatwerk kisten voor de zakelijke markt. Met onze emballages zorgen wij ervoor dat je je vracht veilig op weg stuurt. Ons team verkoopt allerlei soorten en maten pallets. We zorgen ook voor de afvoer van gebruikte pallets en we repareren ze.

Lees meer

switchtec

Switchtec

Switchtec is een eenmansbedrijf dat gerund wordt door Jan de Beer. Na een lange carrière in de techniek zette Jan Switchtec op en voert nu opdrachten uit op het snijvlak van mechanica en elektronica. Zowel particulieren als kleinere ondernemers kunnen bij Switchtec terecht.

Lees meer

molennaar

Molenaar Meubelen

Molenaar Meubelen is een familiebedrijf met meer dan 70 jaar ervaring in de meubelindustrie. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame eiken meubelen met moderne en stoere ontwerpen. En deze leveren wij aan jong tot oud, voor kantoren tot hotels. Onze toonzaal van meer dan 2200 m² biedt een breed assortiment meubelen.

Lees meer

de-wol-beer

De Wol Beer

De Wol Beer is een winkel en webshop in haak- en breigaren. Iedereen die van handwerken houdt en die graag met mooie, aparte producten werkt, zou eens een kijkje moeten nemen bij De Wol Beer. Eigenaresse Lilian de Beer importeert niet alleen de mooiste merken vanuit verschillende landen. Ze kan je ook altijd helpen om de juiste keuzes te maken.

Lees meer

seto

Seto

Als logistieke dienstverlener helpen wij onze klanten op de nationale en wereldwijde markt. Dit doen we door (inter)nationale verzendingen en douaneprocedures te beheren en gedetailleerde orders op maat te maken. Hierbij proberen we de supply chain zo kort mogelijk proberen te houden. Zo dragen wij bij aan het succes van onze klanten en bieden we ze flexibiliteit en gemak.

Lees meer