BuitenBeter App wordt Fixi App

Al geruime tijd werken we met de BuitenBeter App. Dit is een app waarmee je snel en eenvoudig een melding kunt maken bij gemeente Tilburg, bijvoorbeeld over losliggende tegels, een beschadigd wegdek of omgewaaide bomen.

Gemeente Tilburg heeft besloten om per 28 december jl. over te stappen van de BuitenBeter App naar de Fixi App: zelfde dienst(en), andere app.

Waarom een overstap naar de Fixi App?

De Fixi App is een modernere tool die het voor zowel de inwoners of ondernemers als voor de gemeente makkelijker maakt om meldingen te doen en deze af te handelen. Het is in deze nieuwe app ook mogelijk om direct afbeeldingen te uploaden bij je melding.

Hoe werkt de Fixi App?

In principe werkt de nieuwe Fixi App hetzelfde als de BuitenBeter App en wijst het installeren en gebruik zichzelf. Dus signaleer je iets op ons bedrijventerrein, zoals bijvoorbeeld defecte straatverlichting, een wegdek dat stuk is of dumping van zwerfafval? Meld dit dan rechtstreeks bij de gemeente via de nieuwe Fixi App.

Download de Fixi App direct via de App Store of Play Store of ga naar de Fixi website voor meer informatie of het doen van een online melding.