Ben jij er (nog) niet bij?

Ben jij nog niet van de partij tijdens de Open Bedrijvendag op 25 september? Pak dan nu je kans!

Hoe meer interessante bedrijven zich aansluiten bij de Open Bedrijvendag, hoe meer mensen we gaan aantrekken als bezoeker. En wie wil nu niet een stroom aan bezoekers bij zijn bedrijf?

De Open Bedrijvendag is een uitgelezen kans om te laten zien wat je doet, levert, maakt en aanbiedt. Maar daarnaast is het ook een mooi moment om je te etaleren als werkgever. En wat dacht je van het uitnodigen van je (potentiƫle) klanten om eens een kijkje in jouw keuken te komen nemen?

Aanmelden

Wil jij deze kans niet voorbij laten gaan? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar opendag@kreitenmolenvitaal.nl.

Vragenlijst Open Bedrijvendag

Onlangs hebben alle deelnemende bedrijven een vragenlijst ontvangen voor de Open Bedrijvendag. Er zijn al heel veel leuke antwoorden binnengekomen bij Tanja. Zij is hard aan het werk om alle stukjes te schrijven.

Waarom is aanleveren belangrijk?

Met jouw antwoorden op de vragenlijst, kan Tanja aantrekkelijke stukjes gaan schrijven voor de nieuwe website (https://opendag.kreitenmolenvitaal.nl/).

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de aanpassingen aan deze website. Als dat gedaan is, willen we van alle deelnemers een stukje tekst en een mooie foto kunnen plaatsen, zodat bezoekers getriggerd worden om ook jouw bedrijf te bezoeken.

Dus heb je nog geen reactie gegeven? Doe dat dan zo snel mogelijk.